Det vanliga snuset har utvecklats till de mest säregna smakerna. Att köpa snus kan idag liknas lite skämtsamt med att gå och handla lösgodis; det finns ett stort urval att plocka från. Du kan även välja mellan låg, hög eller obefintlig nikotinhalt.

På https://snusers.se/ är det lätt att få beslutsångest. Från den traditionella prillan till stark mint, svalkande lakrits eller lavendel/enbär – Snusers varierar ditt snusbehov och får dig att prova på de mest fantasy-liknande smakerna och aromerna.

olika smakerProva udda smaksättningar

De olika snusleverantörerna kan garantera ett brett sortiment av smaker på snus så att du aldrig känner dig uttråkad. På de digitala hyllorna uppfinns allt fler udda smaksättningar och blandningar som exempelvis blåbär/vinbär, hjortron, lingon, eukalyptus, pepparkaka, rosessens, whiskey, melon, bergamotte, öl och glögg.

Om du vill tillverka ditt eget snus kan du skapa en sammansättning helt efter eget tycke och smak och få till ett snus med en smak som aldrig tidigare skådats. Genom att köpa egna snuskryddor och aromer kan du skräddarsy ditt eget snus; kanske till och med sälja det.

Svenskarnas favoritsmaker

Även om snusets nya smaker kommer på löpande band så tenderar svenska folket ändå att uppskatta av de vanligaste såsom lakrits, mint och salmiak för fräschhetens skull. Dock finns även dessa i flera olika varianter från starkare till svagare. Vanligtvis är lössnus den form som gör att du tar till dig smaken allra bäst, men portionssnus ser trevligare ut för andra som slipper se den bruna ”bollen” under läppen när du ler. Det finns även små miniprillor som är betydligt diskretare och som kan vara ett alternativ.

Jobba som snustestare

För den som vill testa nya snussmaker utan att betala dyrt för det, kan börja extraknäcka som snustestare för olika snusleverantörer. På så vis blir du en av de första att få ta del av nya smaker och aromer och lägga ett betyg.