Är du ett fan av skräckisar så vet du hur kontroversiellt det kan vara att bädda ned sig framför tv:n med en godispåse, släcka lampan och bara vänta på monster, spöken och mördare att dyka upp. Icke desto mindre kan du få dig en funderare när du sedan ligger där själv i sängen, att det kanske vore dags att investera i ett tryggt hemlarm. För vänta! Hörde du inte något därnere i trappan..?

 Skräckfilmer sätter alltid griller i våra huvuden. Men det är inte bara fantasier och hjärnspöken som orsakar detta. Skräckfilmer får dig att inse att verkligheten kanske inte är så långt borta. Därför gör du rätt i att kontakta sectoralarm.se omedelbart för att hålla inkräktare på avstånd.

par tittar på skräckfilmSkräck på låtsas – skräck på riktigt

I skräckfilmens värld ser det ofta verkligt ut och rädslan sprider sig ända ut i nackhåren på betraktaren, hur bra eller dålig filmen än må vara. Men ingen film går upp mot rädslan av den verkliga känslan av inbrott som faktiskt kan sätta djupa spår i ditt inre för år framöver. Det finns aldrig någon garanti att helt och hållet skydda sig, men med ett avancerat hemlarm så är du så säker som det går. Kombinera det vanliga larmet med övervakningskameror, extra tjutande larm och rökdetektorer så slipper du våndas över att ha missat något. På så vis kan du unna dig skräckisar på löpande band utan att behöva bekymra dig om en skraltig ytterdörr eller fönster som öppnas oanmält.

Tänk på att alltid anmäla till Polisen om du drabbas av inbrott:

”Städa inte på brottsplatsen innan polisen varit där. Vid en teknisk undersökning finns möjlighet att samla in spår från gärningspersonen, exempelvis dna. Det innebär att brottet kan bli löst längre fram om gärningspersonen till exempel grips för ett annat brott. Om du städar innan polis varit på platsen kan spåren försvinna.

Är fler drabbade ska alla göra var sin polisanmälan.”